Welkom bij autobedrijf Ivan

Wij staan voor je klaar. Maak je afspraak via WhatsApp of bel ons

WhatsAppBellen

Autobedrijf Ivan in Losser

Ben je op zoek naar een autobedrijf in Losser? Autobedrijf Ivan is een RDW erkend autobedrijf in Losser. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie of andere auto gerelateerde zaken. Klantbeleving staat bij ons op #1

Voordelen

  • Onderhoud en reparatie voor alle automerken en modellen
  • Betrouwbare diagnose van mechanische en elektrische problemen
  • Snelle service voor olieverversingen, bandenwissels en remreparaties
  • Gratis inspecties en advies voor preventief onderhoud

Reparatie

Voor alle reparaties aan jouw auto ben je bij autobedrijf Ivan in Losser op het juiste adres. Wij zullen de auto repareren en vertellen je van tevoren wat de prijs zal zijn. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Bovendien streven we ernaar om de reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.  En met onze moderne apparatuur en hoogwaardige onderdelen zorgen we ervoor dat jouw auto weer in topconditie verkeert. Kom langs bij autobedrijf Ivan in Losser en ervaar zelf onze uitstekende service en vakmanschap!

Onderhoud

Niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Daarom is onderhoud heel belangrijk. Je zou kunnen besparen op onderhoud. Maar dat kan leiden tot hogere reparatiekosten en een grotere kans op pech onderweg. Bij Autobedrijf Ivan in Losser kun je terecht voor de onderhoud van jouw auto.

APK

Bij autobedrijf Ivan in Losser kun je ook terecht voor APK. Maak nu jouw afspraak voor de APK en profiteer van onze snelle en betrouwbare service. Onze gekwalificeerde keurmeesters zorgen ervoor dat jouw auto voldoet aan alle wettelijke eisen, zodat je weer met een gerust hart de weg op kunt.

Bovendien bieden we indien nodig directe reparaties aan om ervoor te zorgen dat jouw auto door de keuring komt. Bij autobedrijf Ivan staan we klaar om jouw auto professioneel te keuren en te onderhouden, dus maak snel een afspraak en laat je auto bij ons in goede handen achter.

Kopje Koffie?

Terwijl wij met jouw auto bezig zijn, kun je genieten van een heerlijk bakje koffie in onze comfortabele wachtruimte. Neem even de tijd voor jezelf terwijl onze ervaren monteurs zorgen voor de nodige onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een uitgebreide servicebeurt, jouw comfort en tevredenheid staan bij ons voorop. Geniet van de ontspannen sfeer en laat ons het werk doen terwijl jij even tot rust komt met een lekker kopje koffie.

Banden vervangen of opslaan?

Bij autobedrijf Ivan in Losser kunnen we eenvoudig en snel uw nieuwe banden vervangen en eventueel oude banden opslaan. Nu tijdelijke actie van 39,95 voor 24,95! wees er snel bij!

Ververs olie op tijd

Regelmatig het oliepeil van je auto controleren en de olie verversen is belangrijk voor het behoud van de prestaties van je motor. Te weinig of vervuilde motorolie zorgt ervoor dat de prestaties achteruit gaan en kan zelfs schade aan je motor veroorzaken. Nu tijdelijke actie bij autobedrijf Ivan 1 L olie van 14,95 voor 9,95!

Nieuwe auto?

Ben je op zoek naar een andere auto? Bekijk onze occasions in Losser en misschien staat uw nieuwe auto er wel tussen. 

Occasions

Melanie Bok
Melanie Bok
2024-04-11
Super snelle vakkundige service en betrouwbaar...
Jordy Nijhuis
Jordy Nijhuis
2024-04-11
Super service, altijd vriendelijk
Club Paradise
Club Paradise
2024-03-15
Goede vriendelijke monteur!
Noah Burger
Noah Burger
2023-12-15
Eerlijk en transparante mannen met kennis van zaken
Linda Mansour
Linda Mansour
2023-12-15
Top garage!
Xander
Xander
2023-12-14
Snel en kundig geholpen!
Chantal van der Weide
Chantal van der Weide
2023-10-06
Nadat onze auto pech kreeg in de nacht in meppel en is weggesleept naar staphorst door de anwb, contact gehad met de garage, netjes te woord gestaan situatie uitgelegd, onderdeel besteld, we zijn zelf nog even na de garage gegaan, zonder auto, om ons toch even te laten zien, volgende dag nog gebeld door de garage omdat onze auto er nog niet was terwijl dit door de anwb aan ons anders was verteld, netjes met elkaar gecommuniceerd en de volgende dag was de auto weer gerepareerd! Erg netjes te woord gestaan en het bedrijf ook erg netjes! Wij komen zeker weer! En met de nieuwe koppelingsplaat kunnen we weer even vooruit! Dank je wel Ivan!
Thanit Im-on
Thanit Im-on
2023-08-31
Ik kom al jaren graag bij autobedrijf Ivan. Ze bieden snelle service, zijn altijd correct en eerlijk, en hanteren goede prijzen. Topervaring!